Pokličite nas na +386 (0)1 750 03 36 ali nam pošljite povpraševanje.

Odkrijte rezilna orodja primerna za najzahtevnejše proizvodnje

"Naj vaše podjetje preizkusi napredne tehnološke rešitve uveljavljenih strokovnjakov, ki letno izdelajo več kot 30.000 vrhunskih rezilnih orodij…"

Zaupajo nam velikani slovenske industrije…

Rezilno orodje, ki ga lahko oblikuje le diamant

Vsa rezilna orodja izdelujemo iz izjemno močne karbidne trdine, ki jo oblikujemo s pomočjo diamantnih brusov na naših 16 sodobnih – računalniško krmiljenih – CNC strojih, s katerimi zagotovimo zanesljivo in natančno oblikovanje vašega rezilnega orodja …

ZA RADOVEDNE…

Karbidne trdine so sintran material (toplotna obdelava, po kateri izdelki dobijo bistveno boljšo trdoto in trdnost), ki so ga iznašli leta 1923 v tovarni Krupp. V svetu so poznane pod njihovim trgovskim imenom WIDIA, ki izhaja iz nemške besede WIE DIAMANT oziroma trdo kot diamant.

V praksi to pomeni, da v vaše roke dobite kakovostno rezilno orodje, ki bo mesto v vaši proizvodnji zasedal še dolga leta.

“Vsa po meri narejena rezilna orodja izdelujemo iz prvovrstne karbidne trdine, ki velja kot eden najučinkovitejših rezilnih materialov na planetu. Tako zagotovimo vrhunsko trajnost in kakovost rezilnega orodja …”

-Anže Gabrovšek, vodja proizvodnje

Zakaj izbrati podjetje Kovinos?

Pomagamo reševati izzive in poceniti vašo proizvodnjo, zato bomo vaš zanesljiv (in najvarnejši) partner!

Donosnejša proizvodnja

Pri izdelavi rezilnih orodij ne sklepamo kompromisov, ki bi zmanjšali njihovo kakovost.

Ravno nasprotno - vedno iščemo rešitve, ki so trajnejše in našim partnerjem pocenijo obdelavo ter prispevajo k donosnejši proizvodnji.

Hitro do pravega rezilnega orodja

Do optimalnega rezilnega orodja vam lahko pomagamo že v fazi razvoja.

Naša ekipa strokovnjakov (z več kot 30-letnimi izkušnjami) vam bo pomagala najti idealno in hitro rešitev za vaš problem.

Najvarnejši partner

Rezilna orodja so popolnoma prilagojena naročnikovim zahtevam in delovnim strojem.

Poleg vrhunske trajnosti rezilnih orodij, pa zagotavljamo tudi podporo v celotni življenjski dobi orodja.

“Izdelava rezilnega orodja s kratkimi dobavnimi roki je nujnost, ki ga zahteva tržišče. Naš cilj je, da strankam ponudimo rešitve, ki skrajšajo čas izdelave v serijski proizvodnji in s tem pocenijo stroške obdelave…”

– Anže Gabrovšek, vodja proizvodnje

Kdo smo?

Smo slovensko podjetje z več kot tremi desetletji izkušenj na področju vrhunskih rezilnih orodih, ki jih dobavljamo za najbolj izkušene tehnologe v zahtevnih velikoserijskih proizvodnjah in najzahtevnejših orodjarnah.

Našim partnerjem omogočamo

Manjše stroške proizvodnje

Po meri izdelana rezilna orodja

Podporo za vso življensko dobo rezila

Varnejši proces proizvodnje

Hitrejšo proizvodnjo

Vaše zaupanje nam pomeni vse!

Standard, ki dokazuje, da so naši izdelki in storitve skladni z najvišjimi standardi kakovosti, obenem pa potrjuje našo predanost k nenehnem izboljševanju delovnih procesov v našem podjetju.

Ne zamudite novic iz sveta rezilnih orodij!

Naročite se na naše e-novice in 1-krat na mesec vam bomo poslali e-mail z najbolj zanimivimi novicami, ki vsebujejo tudi posebne ugodnosti za naše bralce.

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Pogosto zastavljena vprašanja

Rezilna orodja so namenjena vsem izkušenim tehnologom, ki skrbijo za najzahtevnejše velikoserijske proizvodnje ali manjše orodjarne.

Poleg izdelave orodij, nudimo tudi brušenje in obnovo vaših starih rezilnih orodij, s katerim prihranite vse od 50% do 90% pri stroških nabave novega rezilnega orodja.

Ne samo, da bo vaše rezilno orodje po obnovi (skoraj) kot novo, prav tako boste prihranili vrečo denarja, ki bi jih v normalnih okoliščinah zahtevala nabava novega rezilnega orodja.

Vaše rezilno orodje lahko obnovimo samo če rezilni rob ni preveč poškodovan, zato ne odlašajte in preverite ali lahko obnovimo vaše rezilno orodje…

Na področju orodjarstva in izdelovanju vrhunskih rezilnih orodij imamo že več kot tri desetletja izkušenj. Naša rezilna orodja dobavljamo najbolj izkušenim tehnologom v zahtevnih velikoserijskih proizvodnjah in najzahtevnejših orodjarnah.

Zaupanje partnerjev nam pomeni vse, zato smo ponosni na svoj certifikat ISO 9001, ki priča, da vsi naši izdelki in storitve sledijo najvišjemu standardu kakovosti.

Seveda. Pišite nam na kovinos@siol.net ali nas vsak delovnik med 06:30 in 14:30 pokličite na številko +386 (0)1 750 03 36.