Pokličite nas na +386 (0)1 750 03 36 ali nam pošljite povpraševanje.

Brušenje in obnova vašega rezilnega orodja

Povrnite vaše rezilno orodje v prvotno stanje in povečajte njegovo obstojnost tudi za 150%

Zanesljiva in natančna obnova…

Brušenje in obnovo vašega rezilnega orodja izvajamo s pomočjo diamatnih brusov na naših 16 sodobnih – računalniško krmiljenih – CNC strojih

Širok spekter rezilnih orodij…

Ostrenje vašega starega rezilnega orodja zajema predvsem raznovrstne rezkarje, svedre, krožne žage, navojne svedre, grezila in povrtala.

“Brušenje in obnova rezilnih orodja je nujnost, ki ga zahteva tržišče. Naš cilj je, da strankam ponudimo rešitve, ki skrajšajo čas izdelave v serijski proizvodnji in s tem pocenijo stroške obdelave…”

-Anže Gabrovšek, vodja proizvodnje

Odkrijte vse prednosti obnove vašega starega rezilnega orodja

Manjši stroški nabave

Z brušenjem in obnovo vašega starega rezilnega orodja lahko prihranite tudi do 90% pri stroških nabave novega rezilnega orodja.

Natančna obnova rezila

Vaše rezilno orodje bo po obnovi (skoraj) kot novo, prav tako pa boste prihranili vrečo denarja, ki bi jih v normalnih okoliščinah zahtevala nabava novega rezilnega orodja.

Odlična zaščita

Za obdelavo najzahtevnejših materialov lahko vaše rezilno orodje oplastimo s trdimi supernitridnimi prevlekami, ki nudijo odlično zaščito pred prehitro obrabo rezilnega orodja.

Povečana obstojnost

Trde zaščitne prevleke povečajo obstojnost vašega rezilnega orodja tudi do 150%. To pomeni, da boste lahko z istim orodjem opravili več zahtevnih operacij.

Vaše rezilno orodje lahko obnovimo samo, če rezilni rob ni preveč poškodovan, zato ne odlašajte in na spodnji povezavi preverite, ali lahko vašemu rabljenemu orodju podaljšamo življenjsko dobo…

“Novo rezilno orodje ni velik strošek. Velik strošek je, ko gre kaj narobe z njim.”

– Robert Gabrovšek, direktor podjetja Kovinos

Kdo smo?

Smo slovensko podjetje z več kot tremi desetletji izkušenj na področju vrhunskih rezilnih orodih, ki jih dobavljamo za najbolj izkušene tehnologe v zahtevnih velikoserijskih proizvodnjah in najzahtevnejših orodjarnah.

Našim partnerjem omogočamo

Manjše stroške proizvodnje

Po meri izdelana rezilna orodja

Podporo za vso življensko dobo rezila

Varnejši proces proizvodnje

Hitrejšo proizvodnjo

Vaše zaupanje nam pomeni vse!

Standard, ki dokazuje, da so naši izdelki in storitve skladni z najvišjimi standardi kakovosti, obenem pa potrjuje našo predanost k nenehnem izboljševanju delovnih procesov v našem podjetju.

Ne zamudite novic iz sveta rezilnih orodij!

Naročite se na naše e-novice in 1-krat na mesec vam bomo poslali e-mail z najbolj zanimivimi novicami, ki vsebujejo tudi posebne ugodnosti za naše bralce.

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Pogosto zastavljena vprašanja

Brušenje in obnova rezilnih orodij je primerna za vse, ki bi radi podaljšali življensko dobo vašega starega rezilnega orodja in mu obenem povečali obstojnost, da boste lahko z istim orodjem opravili več zahtevnih operacij.

Vaše rezilno orodje bo po obnovi (skoraj) kot novo, prav tako pa boste prihranili vrečo denarja, ki bi jih v normalnih okoliščinah zahtevala nabava novega rezilnega orodja.

Na področju orodjarstva in izdelovanju vrhunskih rezilnih orodij imamo že več kot tri desetletja izkušenj. Naša rezilna orodja dobavljamo najbolj izkušenim tehnologom v zahtevnih velikoserijskih proizvodnjah in orodjarnah.

Zaupanje partnerjev nam pomeni vse, zato smo ponosni na svoj certifikat ISO 9001, ki priča, da vsi naši izdelki in storitve sledijo najvišjemu standardu kakovosti.

Seveda. Pišite nam na info@kovinos.si ali nas vsak delovnik med 06:30 in 14:30 pokličite na številko +386 (0)1 750 03 36.