Zaupajo nam najboljši

Novo rezilno orodje ni velik strošek. Velik strošek je, ko gre kaj narobe z njim.
Najboljši to vedo. Danes, po več kot četrt stoletja, nam zaupajo tisti, ki izdelujejo najzahtevnejše dele najboljših znamk, tudi avtomobilskih in motociklističnih. Preko tujih in slovenskih podjetij že desetletja delamo za priznane svetovne korporacije.

Donosnejša proizvodnja

Vedno se da izdelati cenejše orodje, če se naredi nekaj kompromisov. Mi ne želimo delati kompromisov. Vedno iščemo rešitve, ki so trajnejše in pocenijo obdelavo. Ne upoštevamo le naročnikovih zahtev, ampak tudi vidike, na katere naročnik ni niti pomislil, a prispevajo k donosnejši proizvodnji brez skrbi.

Hitro do pravega orodja

Do donosnejše proizvodnje vam lahko pomagamo že v fazi razvoja. Ekipo sestavljajo inženirji z zavidljivo kilometrino. Želimo, da prejmete ne le delujočo, ampak idealno rešitev – in to hitro. Dolgoletni naročniki nas poznajo kot strokovnjake za reševanje težav. Zanje delamo enako, kot bi delali zase.

Najvarnejši partner

S poltretjim desetletjem izkušenj pomagamo izkušenim tehnologom do vrhunskih rezilnih orodij za zahtevne velikoserijske proizvodnje. Izdelujemo rezilna orodja, ki so popolnoma prilagojena naročnikovim zahtevam in strojem, vrhunske trajnosti in z odlično podporo v celotni življenjski dobi orodja. Ker pomagamo reševati izzive in poceniti proizvodnjo, smo zanesljiv partner najboljšim in najvarnejša izbira zanje.