Pokličite nas na +386 (0)1 750 03 36 ali nam pošljite povpraševanje.

Odkrijte moč po meri narejenih rezilnih orodij

“Preizkusite napredne tehnološke rešitve uveljavljenega podjetja, ki letno izdela več kot 30.000 vrhunskih rezilnih orodij"

Rezila za najzahtevnejše proizvodnje

Namenjena izkušenim tehnologom, ki skrbijo za najzahtevnejše velikoserijske proizvodnje in orodjarne …

Orodje, ki ga lahko oblikuje le diamant

Specialna rezilna orodja po meri izdelujemo iz izjemno močne karbidne trdine, ki jo oblikujemo s pomočjo diamantnih brusov na sodobnih – računalniško krmiljenih – CNC strojih, s katerimi zagotovimo zanesljivo in natančno oblikovanje vašega rezilnega orodja …

“Vsa po meri narejena rezilna orodja izdelujemo iz prvovrstne karbidne trdine, ki velja kot eden najučinkovitejših rezilnih materialov na planetu. Tako zagotovimo vrhunsko trajnost in kakovost rezilnega orodja …”

-Anže Gabrovšek, vodja proizvodnje

Bodite vedno korak pred konkurenco!

Z uporabo specialnih rezilnih orodij lahko opravite več rezilnih operacij v enem prehodu in tako posledično zmanjšate stroške proizvodnje, ki jih zahteva – zamudna in dolgotrajna – menjava različnih standardnih orodij za isto operacijo.

Po “domače” povedano – s cenejšo proizvodnjo in posledično nižjo proizvodno ceno boste ne glede na vse, vedno korak pred svojo konkurenco…

Proizvodnja na visokih obratih

Delovne kapacitete vaše proizvodnje se bodo dvignile v nebo…

Z izbiro po meri “ukrojenih” rezilnih orodij, ki jih naredimo natančno po vaših željah lahko povečate hitrost obdelovanja kovin in izkoriščenost stroja ter izdelke proizvedete v krajšem času.

Izboljšajte varnost proizvodnega procesa

Z izbiro specialnih rezilnih orodij našim partnerjem omogočimo brezskrbno proizvodnjo, saj zagotavljamo mersko ustreznost rezilnega orodja, ki omogoča boljšo obdelavo izdelkov.

Rezila so v popolnosti prilagojena vašim delovnim strojem, zato je celoten proizvodni proces bistveno varnejši.

Moč supernitridne prevleke

Vsa po meri narejena rezila lahko oplastimo s trdimi prevlekami, ki nudijo odlično zaščito - pred prehitro obrabo - rezilnega orodja pri obdelavi najzahtevnejših materialov.

Vaše rezilno orodje bo tako pridobilo dodatno super-zmogljivost oziroma tudi do 150% več obstojnosti pri obdelavi najzahtevnejših materialov, kar pomeni, da boste lahko z istim orodjem opravili veliko več zahtevnih operacij.

Dobrodošli v svetu mikronov

Ko gre za kakovost vaših rezil, ne delamo nobenih kompromisov. Vsako rezilno orodje, ki ga izdelamo na naših sodobnih - računalniško krmiljenih - CNC strojih, je izdelano do mikrometra natančno, kar preverimo na najnovejših optičnih merilnih strojih.

“Novo rezilno orodje ni velik strošek. Velik strošek je, ko gre kaj narobe z njim.”

– Robert Gabrovšek, direktor podjetja Kovinos

Kdo smo?

Smo slovensko podjetje z več kot tremi desetletji izkušenj na področju vrhunskih rezilnih orodih, ki jih dobavljamo za najbolj izkušene tehnologe v zahtevnih velikoserijskih proizvodnjah in najzahtevnejših orodjarnah.

Našim partnerjem omogočamo

Manjše stroške proizvodnje

Po meri izdelana rezilna orodja

Podporo za vso življensko dobo rezila

Varnejši proces proizvodnje

Hitrejšo proizvodnjo

Vaše zaupanje nam pomeni vse!

Standard, ki dokazuje, da so naši izdelki in storitve skladni z najvišjimi standardi kakovosti, obenem pa potrjuje našo predanost k nenehnem izboljševanju delovnih procesov v našem podjetju.

Ne zamudite novic iz sveta rezilnih orodij!

Naročite se na naše e-novice in 1-krat na mesec vam bomo poslali e-mail z najbolj zanimivimi novicami, ki vsebujejo tudi posebne ugodnosti za naše bralce.

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Pogosto zastavljena vprašanja

Rezilna orodja po meri so namenjena izkušenim tehnologom, ki skrbijo za najzahtevnejše velikoserijske proizvodnje ali manjše orodjarne.

Z uporabo specialnih rezilnih orodij lahko opravite več rezilnih operacij v enem prehodu in tako posledično zmanjšate stroške proizvodnje, ki jih zahteva – zamudna in dolgotrajna – menjava različnih standardnih orodij za isto operacijo.

Na področju orodjarstva in izdelovanju vrhunskih rezilnih orodij imamo že več kot tri desetletja izkušenj. Naša rezilna orodja dobavljamo najbolj izkušenim tehnologom v zahtevnih velikoserijskih proizvodnjah in najzahtevnejših orodjarnah.

Zaupanje partnerjev nam pomeni vse, zato smo ponosni na svoj certifikat ISO 9001, ki priča, da vsi naši izdelki in storitve sledijo najvišjemu standardu kakovosti.

Seveda. Pišite nam na kovinos@siol.net ali nas vsak delovnik med 06:30 in 14:30 pokličite na številko +386 (0)1 750 03 36.