Zaupajo nam najzahtevnejši

Če delaš za globalne multinacionalke, ni prostora za napake.
Najboljši to vedo. Danes, po več desetletjih, nam zaupajo tudi tisti, ki izdelujejo orodja za izdelke najboljših znamk, tudi avtomobilskih in motociklističnih. Že desetletja delamo za priznana tuja in slovenska podjetja, ki delajo za svetovne korporacije.

Standardna na zalogi, nestandardna naredimo

Kombinacija vrhunskih standardnih orodij Walter in naši lastnih standardnih orodij zadovoljuje vse zahteve. Zaloga omogoča izjemno kratek čas dobave. Kadar koli pa lahko naročite tudi vrhunsko nestandardno orodje, s katerim boste bistveno skrajšali čas in stroške izdelave.

Prihranite 50-90 % stroškov

Včasih ni potrebe, da orodje takoj zamenjate z novim.
Vse rezilno orodje obnavljamo v hiši. Ob primerni uporabi se orodje lahko večkrat obnovi, s tem pa podaljšamo življenjsko dobo orodja in bistveno zmanjšamo strošek nakupa rezilnega orodja.

Najhitrejši partner

Že več kot četrt stoletja pomagamo izkušenim tehnologom in orodjarnam do hitre dobave vrhunskih rezilnih orodij. Prodajamo ali izdelujemo rezilna orodja, ki so prilagojena vašim zahtevam, vrhunske trajnosti in z najhitrejšo podporo v celotni življenjski dobi orodja. Ker skupaj z vami rešujemo izzive in pomagamo poceniti vašo izdelavo, smo zanesljiv partner in najvarnejša izbira.