Pokličite nas na +386 (0)1 750 03 36 ali nam pošljite povpraševanje.

Vsa rezilna orodja v eni hiši

“Preizkusite napredne tehnološke rešitve uveljavljenega podjetja, ki letno izdela več kot 30.000 vrhunskih rezilnih orodij…"

Zaupajo nam velikani slovenske industrije…

Rezilno orodje, ki ga lahko oblikuje le diamant

Vsa rezilna orodja izdelujemo iz izjemno močne karbidne trdine, ki jo oblikujemo s pomočjo diamantnih brusov na naših sodobnih – računalniško krmiljenih – CNC strojih, s katerimi zagotovimo zanesljivo in natančno oblikovanje vašega rezilnega orodja …

ZA RADOVEDNE…

Karbidne trdine so sintran material (toplotna obdelava, po kateri izdelki dobijo bistveno boljšo trdoto in trdnost), ki so ga iznašli leta 1923 v tovarni Krupp. V svetu so poznane pod njihovim trgovskim imenom WIDIA, ki izhaja iz nemške besede WIE DIAMANT oziroma trdo kot diamant.

V praksi to pomeni, da v vaše roke dobite kakovostno rezilno orodje, ki bo mesto v vaši proizvodnji zasedal še dolga leta.

“Vsa po meri narejena rezilna orodja izdelujemo iz prvovrstne karbidne trdine, ki velja kot eden najučinkovitejših rezilnih materialov na planetu. Tako zagotovimo vrhunsko trajnost in kakovost rezilnega orodja …”

-Anže Gabrovšek, vodja proizvodnje

Vsa rezilna orodja in storitve pod eno streho!

Pri Kovinosu vam ponujamo širok nabor tako naših lastnih standardnih rezilnih orodij KovinosTM, kot tudi rezilna orodja znamke Walter – kombinacija, ki bo zadovoljila vsem vašim proizvodnim zahtevam.

Poleg tega pri naši hiši izdelujemo tudi nestandardna (specialna) rezilna orodja, s katerimi boste bistveno skrajšali čas in stroške izdelave.

Standardna rezilna orodja KovinosTM

Pri Kovinosu ponujamo široko paleto osnovnih standardnih orodij, ki so vedno na zalogi in jih po tem, ko oddate svoje naročilo v svoje roke dobite že naslednji dan.

Standardna rezilna orodja Walter

Naša rezilna orodja dopolnjujemo s pestro izbiro standardnih rezilnih orodij znamke Walter, ki velja za giganta kovinsko predelovalne industrije.

Specialna rezilna orodja

Opravite več rezilnih operacij v enem prehodu in zmanjšate stroške vaše proizvodnje, ki jih zahteva – zamudna in dolgotrajna – menjava različnih standardnih orodij za isto operacijo.

“Izdelava rezilnega orodja s kratkimi dobavnimi roki je nujnost, ki ga zahteva tržišče. Naš cilj je, da strankam ponudimo rešitve, ki skrajšajo čas izdelave v serijski proizvodnji in s tem pocenijo stroške obdelave…”

– Anže Gabrovšek, vodja proizvodnje

Povrnite vaše rezilno orodje v prvotno stanje in prihranite tudi do 90% pri stroških nabave…

Brušenje in obnova
rezilnega orodja

Poleg izdelave orodij, nudimo tudi brušenje in obnovo vaših starih rezilnih orodij, s katerim prihranite vse od 50% do 90% pri stroških nabave novega rezilnega orodja.

Ne samo, da bo vaše rezilno orodje po obnovi (skoraj) kot novo, prav tako boste prihranili vrečo denarja, ki bi jih v normalnih okoliščinah zahtevala nabava novega rezilnega orodja.

Moč supernitridne
prevleke

Za obdelavo najzahtevnejših materialov lahko vaše rezilno orodje oplastimo s trdimi prevlekami, ki nudijo odlično zaščito pred prehitro obrabo rezilnega orodja.

Supernitridne prevleke povečajo obstojnost vašega rezilnega orodja tudi tudi do 150%, kar pomeni, da boste lahko z istim orodjem opravili več zahtevnih operacij.

*OPOMBA: Vaše rezilno orodje lahko obnovimo samo če rezilni rob ni preveč poškodovan, zato ne odlašajte in na spodnji povezavi preverite ali lahko obnovimo vaše rezilno orodje…

“Novo rezilno orodje ni velik strošek. Velik strošek je, ko gre kaj narobe z njim.”

– Robert Gabrovšek, direktor podjetja Kovinos

Kdo smo?

Smo slovensko podjetje z več kot tremi desetletji izkušenj na področju vrhunskih rezilnih orodih, ki jih dobavljamo za najbolj izkušene tehnologe v zahtevnih velikoserijskih proizvodnjah in najzahtevnejših orodjarnah.

Našim partnerjem omogočamo

Manjše stroške proizvodnje

Po meri izdelana rezilna orodja

Podporo za vso življensko dobo rezila

Varnejši proces proizvodnje

Hitrejšo proizvodnjo

Vaše zaupanje nam pomeni vse!

Standard, ki dokazuje, da so naši izdelki in storitve skladni z najvišjimi standardi kakovosti, obenem pa potrjuje našo predanost k nenehnem izboljševanju delovnih procesov v našem podjetju.

Ne zamudite novic iz sveta rezilnih orodij!

Naročite se na naše e-novice in 1-krat na mesec vam bomo poslali e-mail z najbolj zanimivimi novicami, ki vsebujejo tudi posebne ugodnosti za naše bralce.

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Pogosto zastavljena vprašanja

Rezilna orodja so namenjena vsem izkušenim tehnologom, ki skrbijo za najzahtevnejše velikoserijske proizvodnje ali manjše orodjarne.

Poleg izdelave orodij, nudimo tudi brušenje in obnovo vaših starih rezilnih orodij, s katerim prihranite vse od 50% do 90% pri stroških nabave novega rezilnega orodja.

Ne samo, da bo vaše rezilno orodje po obnovi (skoraj) kot novo, prav tako boste prihranili vrečo denarja, ki bi jih v normalnih okoliščinah zahtevala nabava novega rezilnega orodja.

Vaše rezilno orodje lahko obnovimo samo če rezilni rob ni preveč poškodovan, zato ne odlašajte in preverite ali lahko obnovimo vaše rezilno orodje…

Na področju orodjarstva in izdelovanju vrhunskih rezilnih orodij imamo že več kot tri desetletja izkušenj. Naša rezilna orodja dobavljamo najbolj izkušenim tehnologom v zahtevnih velikoserijskih proizvodnjah in najzahtevnejših orodjarnah.

Zaupanje partnerjev nam pomeni vse, zato smo ponosni na svoj certifikat ISO 9001, ki priča, da vsi naši izdelki in storitve sledijo najvišjemu standardu kakovosti.

Seveda. Pišite nam na info@kovinos.si ali nas vsak delovnik med 06:30 in 14:30 pokličite na številko +386 (0)1 750 03 36.